Kezdő Burlesque tanfolyam

Burlesque... a kifejezést sokszor hallottad már, de mi is ez pontosan?

A burlesque egy tánc, egyéni stílus, és egyben életérzés is.

A burlesque táncosnő őrülten nőies, rafináltan szexis, erős egyéniség, magabiztos és kortalan, aki kifinomult mozdulataival és bájos mimikájával mindenkit elbűvöl.

Előadását a humor és az erotika egyaránt belengi. Az urak bálványozzák, a hölgyek példaképként tekintenek rá. Tanfolyamunk során belekóstolhatsz a műfaj sajátosságaiba, sőt megalkothatod saját burlesque személyiségedet.

Az ötödik alkalom végére a burlesqe életérzés apró darabkáit óhatatlanul becsempésszük a  mindennapjaidba. Minden alkalommal beöltözünk a műfaj kötelező stílusjegyei szerint: neccharisnya, tűsarok, fűző, franciabugyi, fejdísz.... elmaradhatatlan a klasszikus smink és a bohókás kellékek!

Az első alkalommal egy előadást hallhatsz a burlesque műfajáról és történetéről. Nem kell váltóruhát  hoznod magaddal, a táncos órák majd ezután következnek. Az utolsó órán profi fotókon örökítjük meg csillogó burlesque dívává vált színpadi egyéniségünket.

Utolsó órán  átadásra kerül az Arany Corsette-díj!

A legcsillogóbb és legdíszesebb burlesqe királynőt minden tanfolyam végén megválasztjuk, így esélyes vagy minden alkalommal!

A fotózáson a részvétel fakultatív, viszont várunk mindenképpen, hiszen ez az óra nemcsak a fotózásról, hanem arról is szól, hogyan mutassuk meg legelőnyösebb, legszexibb oldalunkat egy fotón.

Burlesque Posing órán tehát megtanulhatod, hogy ragyogó jelmezedhez milyen szexis, nőies  póz áll a legjobban.

 

A tanfolyam menete:

1.óra: Megismerkedés a műfajjal, előadás a Burlesque műfajáról, mellbimbó-dísz készítés, burlesque név választása

2-4. óra: Tánc - koreográfia tanulás

5. óra: Burlesque Photoshooting

 

A következő kezdő tanfolyam időpontja: 2016. október 19. 18:00-19:15 között (5 héten át ugyanebben az időpontban)

A tanfolyamot Nemesvári Krisztina "Cofi" tartja

Az első óra elméleti, nem szükséges ruhát hozni. Ezen a foglalkozáson beszéljük meg, a továbbiakban milyen öltözetet viselünk.

Bővebb információ : info@dollhouseboudoir.hu

A tanfolyam ára: 17.900 Ft

Előzetes befizetésed garantálja a részvételt a tanfolyamon, melyet a Stúdió recepcióján, vagy átutalással tudsz megtenni.

 

Fotózás menete:

A fotózáson a részvétel fakultatív, viszont várunk mindenképpen, hiszen ez az óra nemcsak a fotózásról, hanem arról is szól, hogyan mutassuk meg legelőnyösebb, legszexibb oldalunkat egy fotón. A fotózáson külön térítés ellenében lehet részt venni, amelynek a díja 10 000 Ft/ fő.

A fotózás árában benne van 3 darab kép retusálva. Van lehetőség több képet kérni retusálásra, annak a díja 1000 Ft / retusált kép kép. Az összes kép eredeti nagy JPG formátumban való DVD-re írása 6000 Ft / fő.

A képek kiválasztásának határideje 1 hónap, ha nem sikerül ezt kiválasztania  képek törlésre kerülnek. Halasztás kérésre van lehetős, de ezt e-mailen vagy telefonon kérjük jelezni.