Trénereinkkel és professzionális szakértőinkkel azon dolgozunk, hogy kihozzuk belőled a maximumot.

Ismerd meg csapatunkat!

 

Kovács Máté Efraim

Rúdsport, Aerial Hoop és Streching oktató. 

Gyermekként a klasszikus balett terén végeztem tanulmányaimat. 2013-ban kezdtem foglalkozni a rúdtánccal / rúdsporttal. 2016-ban Rúdsport Magyar Bajnoki majd 2017-ben Rúdsport Magyar Bajnoki második helyezést értem le. 

A pudig próbája az evés, ahhoz, hogy ráleljünk arra, ami a legtöbb boldogságot okozza életünk során, a lehető legtöbb mozgásformát ki kell próbálnunk.

Fontosnak tartom, hogy a rúdtáncban a mozgás mellett magunkat is megtaláljuk és kinyíljunk a világ felé. Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban. Önmagunkat elfogadni, megélni, és hinni magunkban nem könnyű feladat.

"A táncban a lélek mintegy megszabadul a rögtől, s látható ritmikában fejezi ki magát. Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." --- Effy

 

Zele Reni

Légtorna, Aerial Silk/Hammock/Hoop oktató. 

Reni 2010-ben végzett az Állami Artistaképző Intézetben légtorna szakon, és azóta is aktívan sportol, oktat és versenyez. Tanulmányai után többek között Angliában és Brüsszelben is rendszeresen vendégszerepelt szóló illetve duó Aerial Net és Silk számokkal. Mindemellett ugródeszkában is kipróbálta magát, szintén sikerrel. A nemzetközi tanulóévek után hazatérve elkezdte mindazt a tudást oktatni, amit az évek alatt megszerzett, megtapasztalt. 

"Imádom a lehetetlent, az egyediséget, szépséget amit ez a szakma nyújthat. Óráimon fontosnak tartom, hogy játszva fejlődjön a testtartásod, mozgáskultúrád, állóképességed, erőnléted, lazaságod és a kitartásod. Szeretek minden sportot, de számomra ez a szakma szinte már szerelem."

 

Balai Kriszta

Köredzés tréner - Aerobik, Funkcionális CrossTraining sportoktató. 

 

A sport korábban csak hobbiként volt jelen az életemben, sok mindent kipróbáltam de nem volt benne rendszeresség. Egy megváltozott élethelyzet lökött a mozgás karmaiba. Futni, rendszeresen Kangoo-zni kezdtem és megismertem a Beautyrobic világát is, mely teljesen bekebelezett, a minden napi mozgás az életem része lett.

40 évesen a barátaim biztatására kezdtem el a tanulmányaimat és azóta is  folyamatosan képzem magam a nőiesség és a saját testsúlyos edzések területén.

 

Mottóm: „Soha nem késő elkezdeni, az élet a komfortzónánk átlépésével kezdődik... A nőiesség és a szépség belülről fakad.

 

A test bármilyen korban jól formálható, az erő és állóképesség fejlesztésével szeretném a funcionális köredzéssel elősegíteni, hogy mindkettő egyre inkább felszínre kerüljön és egy „kereszt edzésként” Beauty-s lányok minél látványosabb változáson menjenek keresztül.

 

Art Edzőképzés – Aerobik sportoktató

Art Edzőképzés – Funkcionális Cross Training edző

 

Joos Noémi

Aerial Hoop, légtorna oktató.

 

 

Kisgyermek korom óta lételemem a mozgás. Számos sportágban kipróbáltam magam, a lovastornától kezdve, az aerobikon át, egészen a rúdtáncig, mígnem négy évvel ezelőtt rátaláltam a légtornára. Az első karika órámon tudtam, hogy „megérkeztem”, mindig is ezt a mozgásformát kerestem. Innentől kezdve az életem nagy részét a karika edzések tették ki és teszik ki most is.

 

A légtorna mellett nagyon fontos számomra a jóga. Hatha jóga oktató képesítést szereztem. A jóga filozófia nem csak a jóga órákon, de a mindennapokban is elkísér.

 

Több mint tíz éve tanítok angol nyelvet, így az életem más területén is emberekkel foglalkozom. Nagyszerű érzés tudást átadni, végigkísérni a tanítványok fejlődését és osztozni a sikereikben. A karika órákon is ezt szeretném megmutatni, hiszen leírhatatlan érzés a gravitáció szabályait áthágva pörögni a levegőben, elsajátítani a nőies mozdulatokat, egyre erősebbé válni és leküzdeni a saját akadályainkat.

- Remélem hamarosan találkozunk a karika órákon!

 

Versenyek:

2016 – Légtorna Világbajnokság – IV. hely

2014 –  I. Országos Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság – I. hely

2014 – I. Országos Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság – Közönség-kedvenc különdíj

 

 

Nagy Renáta "Renee Richardson"

rúdtánc okató, légtornász, előadóművész,IPSAF rúdtánc világszövetség hivatalos bírója

 2010 óta vagyok hivatalos Dollhouse Tréner, 15 éve foglalkozom rúdtánccal, mai napig aktívan lépek fel a magyarországi és külföldi versenyeken. Szinte egész Európát beutaztam önálló show műsorommal, 5 évig voltam az ausztráliai Crazy Horse Vendég fellépője.

Várlak szeretettel kezdő és haladó szintű rúdránc, és showgirl poledance óráimra.
Ha szeretnél hatékonyan haladni, privát óra keretein belül tudom segíteni a fejlődésed.

 

Nagy Katalin

Egzotikus tánc tréner, sportoktató, gyermek tánc-és sport oktató

Beautyrobic oktató

 

 

Gyermek korom óta a mozgás tölti ki az életem. 3 évesen művészi tornával kezdtem, majd leigazolt versenyzőként folytattam 6-18 éves korig.

Egyéniben és csapatban dobogós helyezéssel is büszkélkedhetek, itthoni és nemzetközi színekben.

Közben rátaláltam a táncra, ami szerelemmé vált a mai napig. 14 évesen az Erica C. tánciskolában kezdtem pályafutásomat.

Velük 10 évig dolgoztam (koncertek, divatbemutatók klippek, fesztiválok...)

Később a Nemzeti színházban és a Mikroszkóp színpadon is kaptam szerződést. 6 évig a luxor tánckarában voltam oszlopos tag aztán ezt a lottó show váltotta fel a mai napig.

További munkáim: A Dal, The Voice, Sztárban sztár, Rising Star, Rippel show, Moulin Rouge Bp. Loca Chichas

Filmes szereplések: Egy szoknya egy nadrág, Coming out.

Costa luxushajón dolgoztam, táncos énekes show műsorban.


1998-2005ig aerobic oktatóként is helyt álltam különböző fitness termekben.

Gyerekeknek koreografáltam versenygyakorlatokat a fitness és show tánc világában. 
 

Tanulmányaim:
ELTE Tanárképző Főiskola, TTK. 1999-2002.
Fitness Akadémia, Aerobic és Rekreációs sportedző 1999-2000.
Sportoktató, RG. szakképesítés 1998.

 

Várlak szeretettel, ha Te is a sportosabb női oldalad szeretnéd előtérbe helyezni!

 

Balog - Rúzsa Krisztina

Egzotikus tánc tréner, Party óra prezenter

Táncpályafutásom már az óvodában elkezdődött, ahol balettoztam, majd az idő előrehaladtával kipróbáltam a jazz balettet és a társastáncot. A tánc mindig is hobbi volt a számomra, de az életem szerves része. Fiatalon a napom elengedhetetlen mozzanata volt a tükör előtti „produkció”, mely szüleim örömére esetenként akár órákig is eltarthatott, ami természetesen nem ment a tanulás rovására, hiszen a füzet mindvégig előttem feküdt.

A zene inspirál, és megnyugtat, mosolyt csal az arcomra, és ha a testemmel kísérhetem, az maga számomra az (egyik) élvezet.

Tanultam show-táncot, modern táncot, belekóstoltam a funkyba és több évig az utcai táncoknak, valamint a Hip-Hopnak hódoltam, így az út, amin elindultam inkább sportosnak és férfiasnak mondható, mint annak, amit a Dollhouse Boudoir képvisel.

A rúdtánccal 2012-ben ismerkedtem meg, ami hatalmas lökés volt a nőiességem kibontakozásában. A folyamat hosszú és nem akadályoktól mentes, de a Dollhouse és azon belül is a Boudoir környezete és trénerei voltak azok, akik hatalmas segítséget nyújtottak számomra, hogy kívülről-belülről igazán NŐ lehessek.

Tanítványból lettem tréner a Dollhouse trénerképzés elvégzése után, mely számomra is mutatja, hogy az itt tanultakat el lehet sajátítani, csak kitartás és elkötelezettség szükséges.

Ami a tanításban igazán motivál, az az, hogy részt vegyek minél több nő nőiességének fejlődésében és Önmaga felfedezésében a táncon keresztül úgy, hogy azt jókedvvel és humorral fűszerezzük.

Mottóm: "Lépj ki a komfort zónádból, mert az igazán jó és izgalmas dolgok azon kívül helyezkednek el, és mindig várd izgatottan, hogy mi mindent sodor még eléd az ÉLET!"

Várlak Téged is szeretettel!

 

Mursa Andrea

Rúdtánc 1-2. szint oktató, Stretching, Party óra prezenter, Lapdance, Floor work oktató

 

 

Gyermekkorom óta a tánc és a sport az életem részét képezi. Alig voltam 6 éves mikor a balett cipő a lábamra került. Tizenévesen, ezt leváltotta a latin tánc és annak minden válfaja.

Egyetemi éveim alatt belekóstoltam a légtorna világába és ezzel egyidejűleg jött egy új szerelem, a rúdtánc. Kezdetben az állóképességem fejlesztése volt a cél, majd ahogyan telt-múlt az idő, az önbizalmam is fejlődött.

Táncos múltam révén az óráimba nőiességet és kecsességet is belecsempészek, ezzel színesítve azok hangulatát.

Végzettségeim:

Sporttréner - fitness edző 2015 

Dollhouse rúdtánc prezenter 2015-2016

 

Nagy szeretettel várlak magán és csoportos óráimon, ahol elsajátíthatod a nőies mozdulatok és a nőies kisugárzás titkait!

 

 

Lukács Kitti

Beautyrobic oktató

Mandala Jógastúdiók – OKJ Fitness Instruktor

 

Évek óta nagy szerepet töltött be a mozgás az életemben. A Beautyrobic, a rúdtánc mellett, az első szerelmem lett, és az első olyan mozgásforma, amely az eddig kipróbált sporttevékenységekkel szemben megunhatatlan és nélkülözhetetlen számomra. Minden nap kikapcsol, jó érzéssel tölt el a szürke hétköznapok lezárásakor, magabiztossá és boldoggá tesz. Az egyetlen olyan dolog, aminek minden esetben szemmel látható az eredménye és minden tekintetben hatással van a pozitív oldalunk formálására. 

A legfontosabb dolognak azt tartom, hogy elfogadjuk magunkat és kiegyensúlyozottan haladhassunk az úton, melyen egy jó érzésekkel és kitartó munkával elért célokkal teli ember számára könnyen leküzdhetővé válnak az akadályok.

Ezt az érzést szeretném minél több embernek átadni a mozgás segítségével, melynek a nőies alakon, a magabiztosságon és kiegyensúlyozottságon kívül számtalan pozitívum a mindenkori velejárója.

Az ajtó mindenki előtt nyitva áll. Várlak szeretettel óráimon!

 

Táncsics Olívia
Beautyrobic oktató, Aerobic, Fight aerobic, terhes torna, baba-mama torna
 
 
6 évesen kezdtem táncolni,mint a legtöbb kislány balettezni tanultam később jött a jazzbalett, belekóstoltam a társastáncba, jó pár évig a Madách Musical Tánciskola növendéke voltam. Még kickboxolni is tanultam . A mozgás mindig fontos része volt az életemnek. A Fitness Akadémián edzői képesítést szereztem.Várandósan is edzést tartottam, illően terhes tornát ,szülés után pedig baba-mama tornát. A Beautyrobic-al pedig visszakaptam a nőiességem.
Fontos szerintem, hogy egy nőnek család és a munka mellett legyen napi 1-2 órája magára, ahol megélheti ismét a nőiességét.
A Dollhouse Boudoir Studió a legalkalmasabb.
 
Várlak szeretettel a Beautyrobic óráimon!
 

Vörös Barbara

Beautyrobic oktató, aerobik és sportoktató


33 éves vagyok, pénzügyi közgazdász és immár Beautyrobic és - Fitness Akadémián végzett- aerobic sportoktató is.


3 éve kezdtem el rúdtáncolni a Dollhouse stúdióiban és ezzel párhuzamosan szerettem bele a Beautyrobic mozgásformába, életérzésbe is.


A Beautyrobic számomra a tökéletes ötvözete a nőies, szexi mozdulatok elsajátításának és a kőkemény erősítő, alakformáló gyakorlatok által elért látványos eredményeknek, szuper zenékre, jó melegben és még jobb hangulatban.

Mind a magán, sport és üzleti életben is vidám, közvetlen, ám maximalista személyiségként ismernek, amit az óráimra ellátogatók is bízom benne hogy hamarosan megtapasztalnak.

Célom hogy az órákról minden hölgy önmagára büszke nőként távozzon, a benne szunnyadó istennőt felszínre hozza, mindemellett látványos  eredményeket érjen el fogyás, körméret csökkenés, szálkásodás terén.


Ígérem a maximális - mind szakmai/technikai, mind személyes - támogatást, motivációt megadom Nektek és természetesen az órákon kívül is számíthattok rám.

Nagy-nagy szeretettel, lelkesedéssel, és örömmel várlak Benneteket!