" Fetish Ízelítő Kezdőknek" tanfolyam

Latex, bőr, tűsarok, ostor, vörös és fekete?

Ezekkel a szavakkal máris körbehatároltuk volna a Fetish jellemzőit? Legalábbis a sztereotipizált jellemzőket biztosan. Mindannyian találkoztunk már vele gondolatainkban, álmainkban, vagy a filmvásznon, de mit is rejt magában ez az izgalmas, tiltott világ? És hogyan lehet mégis mindannyiunk életében jelen ?

Esténként kitárul a világ és  bevezetünk be a szerepjátékok rejtelmeibe. Tanulhatsz a fétis alapjairól, a műfajról, stílusjegyekről, nyelvezetéről és történetéről.

Hogy mi is az a Fetisizmus? Erre a kérdésre Te már tudni fogod a választ, sőt nem csak tudni fogod... Az este most csak a Tiéd, engedd ki magadból a Dominát és olyan izgalmakban lesz részed, amire eddig csak titokban gondoltál.

Segítünk!

A tanfolyamon való részvételnek nincsen előfeltétele, bárki jelentkezhet.

A tanfolyam 4 heten keresztül tart, hetente egyszer 90 perc hosszan.

 

Mi a tanfolyam menete?

1. órán elméleti ismerkedés a Fetish műfajjal.

2.-3. órán  a szerepjátékok pszichológiája, ismerkedés a kellékekkel, domina attitűd kialakítása

4. óra profi fotózás, posing

 

A fotózáson a részvétel fakultatív, viszont várunk mindenképpen, hiszen ez az óra nemcsak a fotózásról, hanem arról is szól, hogyan mutassuk meg legelőnyösebb, legszexibb oldalunkat egy fotón. A fotózáson külön térítés ellenében lehet részt venni, amelynek a díja 10 000 Ft/ fő.

A fotózás árában benne van 3 darab kép retusálva. Van lehetőség több képet kérni retusálásra, annak a díja 1000 Ft / retusált kép kép. Az összes kép eredeti nagy JPG formátumban való DVD-re írása 6 000 Ft / fő.

A képek kiválasztásának határideje 1 hónap, ha nem sikerül ezt kiválasztania  képek törlésre kerülnek.
Halasztás kérésre van lehetős, de ezt e-mailen vagy telefonon kérjük jelezni.

 

A következő kezdő tanfolyam időpontja:

2016. Szeptember 28. 19:00 - 20:30

 (4 héten át ugyanebben az időpontban)

Ára: 19 900 Ft

 

Vélemények a tanfolyamról:

Elég sok Dollhouse workshopon és tanfolyamon vettem már részt, szinte minden tematika érdekel, kipróbáltam magam a legtöbb "műfajban". Alma személye minden esetben garancia számomra egy izgalmas, könnyed, szórakoztató, és szuper szexi órára. A Fetish tematika engem személy szerint nagyon érdekelt, első sorban a látvány és pszicholigia része töltött el izgalommal. Így nagyon örültem, amikor értesültem, hogy indul egy ilyen tanfolyam, mely végén lesz egy, a már Burlesque-ből jól ismert fotózás is. :) A tanfolyamon Alma a szokásos szakmai igényeseggel vezette, rengeteg elméleti ismeretre tettünk szert, lehetőségünk volt kipróbálni eszközöket. A csapat szuper volt, mindenki nyitott és őszinte volt, így a kedd estéink baráti hangulatban teltek. Élveztem minden pillanatát! ;) A fotózás fantasztikus volt, imádtam!  Hálás vagyok, hogy részese lehettem a csapatnak, köszönöm Alma! :)

 

Amint megláttam a fotót, sejtettem, hogy ez most valami más lesz, mint a többi tanfolyam és rögtön felkeltette az érdeklődésemet a FetishAz esti találkozóink során megtanulhattuk az alapokat és teljes képet kaptunk a fetish alkalmazásáról mind otthoni, mind pedig szakmai szinten. Nagyon klassz, bensőséges kis csoportunk jött össze, örülök, hogy megismerhettem a csajokat és igazán jól éreztük magunkat. Alma személyisége nagyon magávalragadó, kedves és közvetlen, emellett roppant precíz, alapos, professzionális. Nagyon inspirálólag és ösztönzőleg hat rám minden találkozásunkkor. Sokat köszönhetek Neki! Bár csak pár hónapja bukkantam rá a Dollhousera, elsőre beleszerettem és azóta is lesem minden megmozdulásukat! Mindig ha Boudoir-ba lépek egy különösen baráti, nagyon hangulatos légkör fogad, amit azóta is imádok. Szívből ajánlom, hogy látogassatok el bármelyik workshopra vagy tanfolyamra, mert nem csak tudást, gyakorlatot, hanem nagyon nagy önbizalmat, merészséget és bátorságot is leltem bennük a nőiségem kifejezéséhez! Nagyon köszönök mindent!

 

Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a fétish-tanfolyamodon! Rettenetesen izgalmas volt, imádtam! :) A hangulat, a zenék, ahogy vártál bennünket, amikor megérkeztünk. A legjobban az eszközök szemléltetését szerettem! :) no és a fotózást!!!! Én, a kis mistress palánta, sosem gondoltam volna, hogy legmélyebb bugyraimban milyen is vagyok valójában :) A partnerem odáig volt és vissza, hogy ilyen klassz dolgokat tanulok és a fotók!!! :) hmmm..... Szuper kis csapat jött össze, és rájöttem, hogy nem kell szégyellnem semmilyen vadnak hitt vágyamat.....teljesen normális, hogy az ember nem csak vaníliát szeretne :):):) Hétről-hétre vezettél be bennünket a téma rejtelmeibe, pontosabban iránymutatást kaptunk, hogy aztán mindenki gyakorolhasson majd odahaza ..... A verbális dolgok, a korlátok, az eszközök...... Jajj el ne felejtsem a fotózást! sosem volt még részem ilyenben, és alig várom a folytatást! Köszönöm a lehetőséget, és a tanultakat! Folyton lenyűgöz a profizmus, ahogy tanítasz dolgokat, újdonságokat :) Életem egyik meghatározó tanfolyama volt!

 

Abszolút elvárások nélkül, a puszta kiváncsiság hajtott a csoportba, ahol a kedd estéimet Alma tökéletesen felforgatta és felrázta. Egy teljesen új világ kapuit nyitotta ki előttem, amit olyan izgalmasan adagolt, hogy már most rettenetesen várom a tanfolyam folytatását. Minden egyes óra hatalmas élmény volt. Nyugodt szivvel merem javasolni Alma Fetish tanfolyamját mindenkinek, aki valami olyasmit keres, ami nem csak hogy kizökkent a hétköznapokból, de nem is enged abba vissza csöppeni többé... :)Abszolút elvárások nélkül, a puszta kiváncsiság hajtott a csoportba, ahol a kedd estéimet Alma tökéletesen felforgatta és felrázta. Egy teljesen új világ kapuit nyitotta ki előttem, amit olyan izgalmasan adagolt, hogy már most rettenetesen várom a tanfolyam folytatását. Minden egyes óra hatalmas élmény volt. Nyugodt szivvel merem javasolni Alma Fetish tanfolyamját mindenkinek, aki valami olyasmit keres, ami nem csak hogy kizökkent a hétköznapokból, de nem is enged abba vissza csöppeni többé... :)