GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Kik jelentkezhetnek a Táncstúdióba?
- A Dollhouse Boudoir - Nőiesség Mesterfokon Stúdióba  bárki jelentkezhet, aki kedvet érez egy új és szórakoztató mozgásforma kipróbálásra, ami amellett, hogy tökéletes alakformálás céljára, nagyon nőies is. Nem szükséges előzetes tánctudás, vagy sport múlt.
Nyílt csoportos bármikor be lehet kapcsolódni, előzetes bejelentkezés nem szükséges, az első óra előtt lehet bérletet vagy órajegyet vásárolni.


***


Milyen korosztályú/ külsejű hölgyek járnak a Táncstúdióba?
- Bármilyen korú érdeklődőt várunk szeretettel, aki kedveli a táncot, és kedvet érez rá, hogy kipróbálja ezt a stílust.
Korhatár és súlyhatár nincs!


***


Mit tegyek, ha nem vagyok 100%-ig biztos, hogy szeretnék járni az órákra?


- Akkor érdemes kipróbálni pár órát és csak 5 alkalmas bérletet venni, ami bár nem elég arra, hogy elsajátítsuk az alapokat, de arra igen, hogy belekóstoljunk az órák stílusába, megismerjük a tanárokat, a helyszínt, és beszélgessünk másokkal az órán szerzett tapasztalatokról.


***


Heti hány alkalom javasolt?
- Heti 2 alkalom minimum javasolt, amennyiben az időd engedi. Természetesen Rajtad múlik hányszor jársz az órákra. Érdemes összeállítani egy rendszeres heti tervet, hiszen a Dollhouse Boudoir - Nőiesség Mesterfokon Stúdióban nemcsak rúdtáncot, hanem rengeteg más óratípust is kipróbálhatsz. Kombináld az rúdtánc órákat nyújtással, erősítéssel, boot camppel, vagy táncos órákkal, hogy még hatékonyabban fejlődj! A változatos órákon való részvétellel ki tudod pihenni egyik-másik óra fáradalmait.


Mennyi idő alatt lehet elsajátítani az alapokat?


- Személyenként változó, ki milyen tempóban fejlődik, ez nagyban függ az erőnléttől, nem lehet általánosítani.


***


Milyen ruhában érdemes jönni az órákra, milyen felszerelés javasolt?
- Az órákra  testhez álló nadrág, sort és felső javasolt.  Javasolt még a zokni és lábszármelegítő, hogy amíg az órakezdésre vársz, ne fázz meg. Hasznos lehet még bemelegítésnél, nyújtásnál szintén, mert melegen tartja az izmokat.
Az edzésre szükséges ruhadarabokat megvásárolhaton a webshopunkban is. Amellett, hogy nem kell törnöd a fejed, milyen felszerelést pakolj az edzős táskádba, trendi Dollhouse-baby leszel pink-fekete brand ruháinkban!

http://shop.dollhouse.hu/kategoriak/dollhouse_ruhak


Hozz magaddal egy kisméretű frottír törölközőt a rúdtörléshez (alkoholos folyadékot mi biztosítunk), és egy közepes méretűt, amit az erősítő és nyújtás órákon a jógaszőnyegre tudsz teríteni.
Ne felejts el ásványvizet sem hozni, fontos a folyadékpótlás!


***
 
Milyen cipőben érdemes jönni az órákra?
-Az órákra lehet jönni mezítláb, vagy sport cipőben, vagy amennyiben az óra stílusa megengedi, magas sarkúban


***
 
Mennyi ideig érvényes a bérlet, mennyibe kerül?
- Az 5 alkalmas bérlet 4 hétig (10.200 Ft), a 10 alkalmas bérlet pedig 6 hétig érvényes (16.950 Ft), Jackpot bérleted pedig 30 napig (22.050 Ft), a megvásárlás napjától számítva.

1 alkalmas órajegyünk 2.650Ft-ba kerül.


***
Más Dollhouse Stúdióban vásárolt bérleteimet tudom itt használni?

Igen, a bérletek átjárhatókak a nyílt csoportos órákon.


***
 
Lehet e otthonra rudat venni?
-Igen, van lehetőség nálunk akár mobil, akár méretre készített stabil rúd megvásárlására is a webshopunkban!
http://shop.dollhouse.hu/kategoriak/tancrudak


***


Otthon is gyakorolhatom az órán tanult trükköket?


Természetesen, pláne, ha már be is szereltetted kedvenc sporteszközöd! Mielőtt nekikezdenél, ellátunk egy pár jótanáccsal:
-Mindig melegíts be, hogy minimálisra csökkentsd a húzódás és sérülés veszélyét, és ne feledkezz meg az óra végi nyújtásról, lazításról sem! - Eleinte mezítláb gyakorolj, így könnyebb megtámasztani magad a rúdon. -Ha már jobban mennek a trükkök, ha szeretnélk, „platform”(táncos) cipőt vagy csizmát is viselhetsz. -Válassz olyan zenét a bemelegítéshez és gyakorlatokhoz, ami feldob. -Gyakorolj egy barátnőddel, úgy sokkal szórakoztatóbb, és a mozdulatokban tudtok segíteni egymásnak. - Ha tudsz, tükör előtt gyakorolj, így tudod a mozdulatokat kontrolálni. - Amikor előadsz egy produkciót, viselj kényelmes és szexi ruhát, amiben jól érzed magad. - Edzővel gyakorolj, amíg nem érzed biztosnak a mozdulatokat.
- A szintednek megfelelő, órán elsajátított trükköket gyakorold, ne kockáztass magasabb szintű, nagyobb erőt és technikai tudást igénylő elemekkel!
Ha bármilyen kérdésed  van az otthoni gyakorlással kapcsolatban, fordulj bizalommal a trénerekhez az órán!
 
***
Mennyire kell hajlékonynak lennem a Rúdtánchoz vagy más órákhoz?
-Nem árt a hajlékonyság, de nem alapfeltétele az órákon való részvételnek, a hajlékonyság pedig felnőtt korban is fejleszthető, erre vannak nyújtás óráink!


***
Bárban dolgozom...be tudnátok tanítani egy profi rúdtánc koreográfiát?
-Természetesen, magán intezív tanfolyam keretein belül. Sőt, nemcsak táncosoknak, hanem otthoni meglepetés műsorra készülő hölgyeknek is szívesen segítünk!

 

Maradt még kérdésed? ÍRJ NEKÜNK!